Get your own Digital Clock

About Me

My photo
::anak bapak:: anak mak:: adik kakak-kakak:: kakak aman:: kakak asri:: isteri suami:: ...............

Wednesday, January 19, 2011

tata 2010, welcome 2011 :)

semak punya semak rupanya2nya lama sungguh x ber'blogging'..xdan..dah 19 hari masuk tahun baru 2011..last post masa mak kat tanah suci lagi..skang mak dah balik..weeeehuuuuuuu!!!!! alhamdulillah..mak sihat, selamat n maintain cun..cayalah mak!! first time experience tunggu org balik dr mekah ni..seronak sangat rupanya.. tak tau nak kata..syukur sangat2..alhamdulillah...alhamdulillah..alhamdulillah..sempat aku jumpa mak..mudah2an Allah murahkan rezki mak, dipanjangkan umur mak, diberi ketenangan hati n harap2 mak ceria2 selalu..hehe..errr...kalo aku yg ke mekah org sonok dak tunggu aku balik nnt ek??? xpe2..iklan je..



hmm..apa yg jadi lagi ye..selang 6 hari mak tiba kat Malaysia, genaplah setahun aman pergi..sekejap sangat kan..dengar2 lagi suara aman ngajuk2 org sana cakap, org sini cakap, mintak duit..akak asyik mimpi aman je 2-3 hari ni..rindunya kat aman..bila la nak jumpa aman lagi....



last yr jugak 1st time aku jumpa mak mertua n adik bradik sebelah suami..hehe..jadi pengantin baru lagi skali pas setahun setengah kawin..siok...siok..



this year??



hmmmm...aku akan dapat bos baru.ntah apa nasib.mcm xbest..tunggu dan lihat..



lagi??

aku masih berdua lagi ngan laki aku..ntah bila nak bertiga pun xtau..(maksud aku baby ye..bukan bertiga kut lain..otak jgn kona-kona)..Allah nak uji..sabar..rezeki tu datang dari Allah..sabar...inyaAllah..(sedih dan emo..huhu..)



motivasi keje pun x brapa nak ada.environment keja yg xbest..rindu kat en. baha..kalau en baha ada lagi, x la tunggang langgang sgt idup kat opis tu rasanya (walaupun time dia ada tunggang langgang gak-tp bleh tahan lagi..)..tp tu KALAU..Bapak cakap KALAU tu memang x wujud..dalam kamus xada..betullah tu..walaupun ko rasa nak bangkang (sbb rasanya ada dalam kamus), baik diam je sbb yg sebenarnya KALAU tu xpatut wujud pun dalam kamus hidup kita nih..



lagi hape?..hah, tahun ni kalo bleh nak setelkan hutang semaksima mungkin..takut tak sempat..setel awal2 senang..manage..manage..sebut pasal manage, td pagi dlm meeting asik kena taruk je..u shud manage your portfolio..manage ur portfolio..dok ulang yang tu je..ada jugak yang kena selotape mulut satgi nih..habih tu ko ingat aku datang opis ni duduk saja cukup time aku makan???hisy...sekali aku sepak,bisu nanti..isy...sabar..sabar..



k la..ngantuk dah..nnt xterjaga lak sok. oh lupa..kat opis dah xleh nak view any blogs to get info..MIS yang cemerlang dah block..okeh2..xpe..whatever..



dah..dah..ngantuk..salam..tata..

2 comments:

  1. wei wei, kat aku ko x rindu ka wakakakkakaka

    ReplyDelete
  2. alamak..org MIS dah komen..lariiii!!!!!!

    ReplyDelete